Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Messenger Ήρθε Στο Windows Phone Με… Ελλείψεις

Μία από τις μεγάλες ελλείψεις του Windows Phone ήταν μια καλή εφαρμογή για μηνύματα στο Facebook chat. Μέχρι σήμερα. Η Facebook επιτέλους κυκλοφόρησε το Facebook Messenger και στο Windows Phone. Η εφαρμογή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση Mobile World Congress στα τέλη του Φεβρουαρίου, και τελικά το εννοούσαν το «θα κυκλοφορήσει σύντομα.»

Οι χρήστες, όπως θα περίμεναν, μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα με άλλους φίλους τους στο Facebook μέσω μιας εφαρμογής με γραφικό περιβάλλον παρόμοιο με του iOS και του Android, αλλά και με πινελιές από Windows Phone UI. Stickers, Like, διαμοιρασμός τοποθεσίας και αποστολή εικόνων υποστηρίζονται κανονικά, μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε κλήσεις. Υποθέτουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί σε ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής. Chat Heads επίσης δεν υπάρχουν και δεν πιστεύουμε να έρθουν κάποια στιγμή στο μέλλον χάρη στους περιορισμούς του λειτουργικού συστήματος.

Το Facebook Messenger διατίθεται εντελώς δωρεάν από το Windows Phone Marketplace και μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: