Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Facebook Λάνσαρε Το FB Newswire Για Να Διαβάζεις Τα Τελευταία Νέα

Σε συνεργασία με την Storyful, η Facebook λάνσαρε το FB Newswire. Με αυτό η εταιρία ελπίζει να γίνει η ηλεκτρονική σου εφημερίδα όπου δημοσιεύονται ειδήσεις τις οποίες έχει ξεχωρίσει και ανεβάσει η εταιρία.

Το κλειδί για το FB Newswire είναι η συνεργασία με την Storyful, ένα πρακτορείο ειδήσεων που συγκεντρώνει περιεχόμενο ειδήσεων που διαμοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα. Η Storyful έχει τρία γραφεία σε διαφορετικές ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας δημοσιογράφων σε κάθε γραφείο η οποία εργάζεται για την επαλήθευση ειδήσεων που κοινοποιούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την Aine Kerr, αρχισυντάκτης στο Storyful.

Ο οργανισμός θα χρησιμοποιήσει έναν αλγόριθμο για να βρει δημοφιλή ειδήσεις στο Facebook σε κατηγορίες όπως αθλητικά, ψυχαγωγία, τεχνολογία και πολιτική. Στη συνέχεια η ομάδα της Storyful θα επαληθεύσει τα νέα και αυτά θα δημοσιευτούν στο FB Newswire. Το Newswire θα περιλαμβάνει νέα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των νέων σε άλλες γλώσσες εκτός της αγγλικής. Φυσικά αυτά τα νέα μεταφράζονται στα αγγλικά όπως στο παρακάτω στιγμιότυπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Όπως καταλαβαίνετε, τα νέα του Newswire όλα θα είναι στα αγγλικά. Αν θέλετε να τα παρακολουθείτε μπορείτε να κάνετε Like ή Follow τη σελίδα τους ή follow στο Twitter.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: