Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Σελίδες Στο Facebook Αποκτούν Νέο Σχεδιασμό

Η Facebook ανακοίνωσε πως θα ανανεώσει τον σχεδιασμό των σελίδων. Η αλλαγή έρχεται μετά τον ανασχεδιασμό και της αρχικής σελίδα του κοινωνικού δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το Facebook Αποκτά Νέα Εμφάνιση, Ξανά

Ο ανασχεδιασμός των σελίδων του Facebook έρχεται για να τις κάνει πιο απλές, καθαρές και ευανάγνωστες. Η εταιρία θέλει να κάνει πιο εύκολο στους χρήστες να εντοπίσουν τις πληροφορίες που θέλουν να δουν. Για να το πετύχουν αυτό, με τον νέο σχεδιασμό τα posts εμφανίζονται σε ξεχωριστή στήλη από τα πολυμέσα. Μια νέα στήλη στα αριστερά εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες για την σελίδα, και αν πρόκειται για σελίδα κάποιου μαγαζιού, θα εμφανίζει ώρες λειτουργίας, τοποθεσία και εικόνες. Όλες οι δημοσιεύσεις από τη σελίδα εμφανίζονται δίπλα από την αριστερή στήλη.

Βελτιώσεις θα δουν και οι διαχειριστές των σελίδων. Τώρα οι διαχειριστές θα βλέπουν το πόσο καλά αποδίδουν οι διαφημίσεις τους ανεξάρτητα αν είναι στον πίνακα ελέγχου. Το νέο look των Pages θα καταφτάσει αυτή την εβδομάδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: