Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Rooms, Μια Νέα Εφαρμογή Για Ανώνυμες Συζητήσεις

Facebook Rooms

Η Facebook λάνσαρε μια νέα εφαρμογή για το iPhone, η οποία ονομάζεται Facebook Rooms και έχει σκοπό να προωθήσει τις ανώνυμες συζητήσεις. Η ομάδα δημιουργήθηκε από την ομάδα Facebook Creative Labs που έχει φτιάξει και τα apps Paper, Slingshot και Mentions.

Το Facebook Rooms θυμίζει fourms ή τις κοινότητες του Google+. Οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν δωμάτια για διάφορα θέματα (πχ για συζήτηση για κάποιο παιχνίδι) και άλλοι να απαντήσουν με σχόλια, φωτογραφίες, βίντεο ή likes. Για να μπει κάποιος σε ένα δωμάτιο πρέπει να έχει πρόσκληση. Η πρόσκληση είναι στην ουσία ένα QR code που σκανάρεται από τη κάμερα του κινητού και άμεσα η εφαρμογή επιτρέπει την είσοδο στο δωμάτιο.

Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει εγγραφή στην υπηρεσία ή να έχει Facebook λογαριασμό. Απλά επιλέγει ένα τυχαίο όνομα χρήστη (δεν χρειάζεται να είναι το όνομά του) και μπορεί να μπει σε δωμάτια. Μπορεί ακόμα να επιλέξει διαφορετικό όνομα για κάθε δωμάτιο που είναι. Η Facebook αυτή τη φορά δεν απαιτεί από τους χρήστες της να έχουν πραγματικό όνομα.

Για να κατεβάσετε το Rooms θα πρέπει να έχετε iPhone με iOS 7 ή νεότερη έκδοση και να μένετε στην Αγγλία ή στις ΗΠΑ (ή απλά να έχετε λογαριασμό στην Apple σε αυτές τις χώρες). Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο App Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: