Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Facebook Εξαγοράζει Την Oculus VR Για $2 Δις

Η Facebook ανακοίνωσε τα σχέδιά της για εξαγορά της Oculus VR, την εταιρία πίσω από το Oculus Rift στη φωτογραφία. Το Oculus Rift είναι μία αμφιλεγόμενη συσκευή εικονικής πραγματικότητας που την φοράς σαν το νέο Project Morpheus της Sony.

Η Facebook θα δώσει $2 δις στην Oculus VR για να ενταχθεί στο δυναμικό της και να της δώσει τη τεχνογνωσία της. Και παρόλο που η Facebook πραγματοποίησε άλλη μία δαπανηρή αγορά, δεν είμαστε σίγουροι αν ήταν μια επιτυχημένη κίνηση! Ο Zuckerberg σε δημοσίευσή του αναφέρει ότι θέλει να βοηθήσει την εταιρία, να δημιουργήσει την πιο κοινωνική πλατφόρμα που υπάρχει, και να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε, παίζουμε και επικοινωνούμε. Επίσης επιβεβαιώνει ότι οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα και ότι η εξαγορά αυτή θα αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε και να αλληλεπιδρούνε μεταξύ μας.

Ο CEO της Oculus VR δηλώνει ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη, όπως επίσης και οι εργαζόμενοι του, αναφέροντας ότι «είναι ενθουσιασμένοι που δουλεύουν με τον Μαρκ και την ομάδα του Facebook για να παραδώσουν στον κόσμο την καλύτερη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας. Είναι μια εξελισσόμενη τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να βιώσει το αδύνατο, και είναι μόνο η αρχή του.»

Οι fans του Oculus δεν θα πρέπει να ανησυχούν -για αρχή τουλάχιστον- αφού η εταιρία θα συνεχίσει να του αναπτύσσει παιχνίδια, αλλά αργότερα θα ασχοληθεί και με το κομμάτι της κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: