Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τίτλοι Τέλους Για Το iPod Classic

Apple iPod Classic

Είναι επίσημο: μετά από 13 χρόνια στην αγορά, και τέσσερα χρόνια χωρίς αλλαγές, το iPod Classic με τον πασίγνωστο σχεδιασμό του αποσύρεται. Το πρώτο μοντέλο κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου του 2001 και ήταν κάτι επαναστατικό για την εποχή του. Κάτι επαναστατικό που κόστιζε $399.

Το πρώτο iPod Classic ήταν πανεύκολο στη χρήση του και επέτρεπε στον χρήστη να αποθηκεύει έως 1,000 κομμάτια στη 5GB μνήμη του, κάτι που ήταν ανήκουστο για εκείνη την εποχή. Αργότερα η Apple κυκλοφόρησε και άλλα μοντέλα με περισσότερη χωρητικότητα και χαμηλότερες τιμές, φτάνοντας στο σήμερα προσφέροντας 160GB.

Η Apple σήμερα διαθέτει στην αγορά το -φθηνότερο- iPod shuffle χωρίς οθόνη, το iPod nano που στις τελευταίες του εκδόσεις διαθέτει οθόνη αφής και θυμίζει το iPhone, και το iPod touch το οποίο πρακτικά είναι ένα iPhone χωρίς δυνατότητα κλήσεων. Η Apple σίγουρα ποντάρει στο touch το οποίο τρέχει τις εφαρμογές του iPhone και κοστίζει το φθηνότερο μοντέλο $199 αλλά με την άφιξη των προσιτών smartphones και tablets είναι αβέβαιο το μέλλον όλων των iPod.

Η Apple αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένη με το λανσάρισμα των νέων iPhone, την τελειοποίηση του Apple Watch και τη κυκλοφορία των iOS 8 και OS X Yosemite οπότε δεν γνωρίζουμε πότε και αν δούμε νέα μοντέλα των iPod shuffle, iPod nano και iPod touch.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: