Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τέλος Στα Nexus, Σύμφωνα Με Το @evleaks

Nexus 5

Το Nexus 5, όπως όλα δείχνουν, είναι το τελευταίο κινητό στη σειρά Nexus με τη Google να δίνει τέλος σε αυτή τη σειρά.

Με δύο tweets του, το @evleaks αποκάλυψε τα σχέδια της Google για το άμεσο μέλλον. Η αμερικάνικη εταιρία θα σταματήσει να κυκλοφορεί κινητά και tablets με την επωνυμία Nexus (για αυτό δεν υπάρχει κάποιο Nexus 6) και θα στραφεί στο πρόγραμμα Silver για το οποίο είχαμε ακούσει τους προηγούμενους μήνες.

Το πρόγραμμα Silver θα περιλαμβάνει ακριβά κινητά τα οποία θα έχουν εξτρά υποστήριξη. Αυτό σημαίνει άμεσες ενημερώσεις λογισμικού και υποστήριξη μέσω live chat 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα κινητά στο πρόγραμμα Silver θα πωλούνται από καταστήματα δικτύων κινητής τηλεφωνίας προσφέροντας εκεί οι υπάλληλοι βοήθεια και συγχρονισμό επαφών και δεδομένων από το παλιό κινητό στο καινούργιο. Όπως κάνουν τα Apple Store. Αργότερα θα υπάρχουν περίπτερα Android Silver της Google.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση στο συνέδριο Google I/O το οποίο λαμβάνει χώρα μεταξύ μεταξύ 25 και 26 Ιουνίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: