Η Mozilla Ετοιμάζει Τον Firefox Launcher Για Το Android

Η Mozilla Ετοιμάζει Τον Firefox Launcher Για Το Android

Η Mozilla μετά τον browser Firefox για το Android, ετοιμάζει και ένα νέο λογισμικό για τη πλατφόρμα της Google, τον Firefox launcher. Όταν εγκαθιστά ο χρήστης το Firefox launcher, το πρόγραμμα αυτό θα ‘μεταμορφώνει’ την αρχική οθόνη του κινητού έτσι όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

Ο Firefox Launcher της Mozilla παρουσιάστηκε στο συνέδριο InContext και είναι δημιουργημένος σε συνεργασία με τον launcher EverythingMe. Η Mozilla έχει σχεδιάσει τον launcher της ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρίσκει εύκολα τις εφαρμογές του, να βρίσκει αυτές που έχει ‘ξεχάσει’ και να κατεβάζει νέες. Αυτά επιτυγχάνονται με τη βοήθεια του EverythingMe.

Ο launcher σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ‘έξυπνος.’ Για παράδειγμα, αν είναι πρωί και χρησιμοποιείς το Android κινητό σου, θα σου προτείνει εφαρμογές για τον καιρό ή τις ειδήσεις, ενώ το απόγευμα μπορεί να σου προτείνει εφαρμογές για να βρεις κοντινά μέρη να πας για καφέ. Αν ο χρήστης αναζητεί και πάλι του εμφανίζει με έξυπνο τρόπο διάφορα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν γράψει «Katy Perry» θα του εμφανίσει το YouTube ή το Spotify για να ακούσει τα τραγούδια της, ενώ κάτω από αυτά εμφανίζει σε μορφή εικονιδίων τα sites που μπορεί να επισκεφτεί.

Επιπλέον, πέρα από τα παραπάνω, μαθαίνει και τις συνήθειες του χρήστη για να εμφανίζει αντίστοιχο περιεχόμενο. Η Mozilla και η EverythingMe θα πληρώνονται από τις λήψεις των προτεινόμενων εφαρμογών που θα κάνει ο χρήστης και με τη προβολή άλλου διαφημιστικού περιεχομένου.

Μπορείς να δεις τα παρακάτω screenshots και μόλις κυκλοφορήσει θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.