Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Πρώτες Τηλεοράσεις Με Firefox OS Είναι Γεγονός

Ντεμπούτο σε όλο το κόσμο κάνουν οι πρώτες smart TV με λειτουργικό σύστημα Firefox OS. Οι τηλεοράσεις ανήκουν στη σειρά VIERA της Panasonic και έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα λανσαριστούν σύντομα.

Ο διευθυντής του τμήματος τηλεοράσεων της Panasonic, Masahiro Shinada, δήλωσε:

«Χάρη στη συνεργασία μας με τη Mozilla και τον ανοικτό χαρακτήρα και την ευελιξία του Firefox OS, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα πιο φιλικό περιβάλλον χρήσης. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια καλύτερη και διαφορετική εμπειρία στους καταναλωτές.»

Και ο CTO της Mozilla, Andreas Gal, με τη σειρά του ανέφερε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Panasonic για τις πρώτες smart TV στον κόσμο με λειτουργικό σύστημα Firefox OS. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους υλικό (εφαρμογές, βίντεο, φωτογραφίες, ιστότοπους) μεταξύ διαφορετικών συσκευών χωρίς να είναι δεσμευμένοι σε ένα ιδιωτικό οικοσύστημα.»

Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα CR850, CR730, CX800, CX750, CX700 και CX680 (διαφέρουν ανά χώρα) τα οποία έχουν μεγάλες οθόνες (πάνω από 40 ίντσες). Εδώ μπορείτε να δείτε τη διαμόρφωση και screenshots του λειτουργικού συστήματος του οργανισμού Mozilla.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: