Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Fitbit Blaze: Το πρώτο smartwatch της εταιρίας

Η Fitbit δεν είναι γνωστή στην Ελλάδα, όμως στις Η.Π.Α. αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες φορετών συσκευών, και ακόμη και ο Barack Obama φοράει μια συσκευή της (με απενεργοποιημένο το GPS για προφανείς λόγους). Η Fitbit μέχρι σήμερα κυκλοφορούσε βραχιόλια για αθλητές, όμως τώρα μπήκε επίσημα στην αγορά των ρολογιών με το smartwatch Fitbit Blaze.

Το Fitbit Blaze ανακοινώθηκε στην έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας, όμως η εταιρία δεν αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Γνωρίζουμε ότι διαθέτει μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, μόνιτορ καρδιακού ρυθμού, Bluetooth, μπαταρία που υπόσχεται αυτονομία 5 ημερών και διάφορους άλλους αισθητήρες. Το λουράκι του μπορεί να αλλαχτεί για να βάλει ο κάτοχος όποιο άλλο θέλει.

Τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα που έχει αναπτύξει η Fitbit το οποίο υποστηρίζει πάνω από 200 συσκευές με Android, iOS και Windows μόλις ο χρήστης κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή συγχρονισμού. Το λογισμικό του υποστηρίζει αλλαγή watchfaces, διαχείριση της μουσικής, προβολή των ειδοποιήσεων του κινητού και ενσωματώνει τις απαραίτητες λειτουργίες για αθλητές.

Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο με κόστος $200, δηλαδή €185.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: