Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Fixstars ανακοίνωσε τον SSD δίσκο με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα

Υπήρχε μια εποχή που το μεγαλύτερο πρόβλημα των SSD δίσκων ήταν η χωρητικότητα, όμως αυτό δεν ισχύει πλέον – ειδικά με τη νέα πρόταση της Fixstars.

Η εταιρία μόλις ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου δίσκου Fixstars SSD 13000M ο οποίος είναι στις 2.5-ίντσες και έχει συνολική χωρητικότητα 13 TB. Αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός δίσκος στον κόσμο με τόσα πολλά GB μνήμης. Για να καταλάβετε πόσο μεγάλος δίσκος είναι, πρέπει να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο 2,800 DVD δίσκων για να γεμίσει! Οι ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει τα 540MB/s και η διαδοχική ταχύτητα εγγραφής τα 520MB/s.

Ο Satoshi Miki, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fixstars, σχολίασε: “Η σειρά των Fixstars SSD έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα για την ξεχωριστή αξιοπιστία της στη σταθερή απόδοση ανάγνωσης/εγγραφής που αντέχει στον χρόνο.”

Ο SSD 13000M διαθέτει επίσης ένα σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας για να μειώσει τον κίνδυνο καταστροφής από υψηλές θερμοκρασίες, και υπάρχει επίσης μια προαιρετική λειτουργία υψηλής ανθεκτικότητας που τριπλασιάζει την αντοχή του δίσκου – με την ενεργοποίηση του όμως η χωρητικότητα ‘πέφτει’ στα μόλις 6.5TB.

Όπως καταλαβαίνετε αυτός ο δίσκος θα είναι πραγματικά πολύ ακριβός. Ένας εκπρόσωπος της Fixstars είπε στο PC World ότι εκτιμά το κόστος του να αγγίξει τα $13,000 (περίπου €12,000)! Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο και θα υπάρχει επίσης ένα φθηνότερο μοντέλο με 10 TB χωρητικότητα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: