Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Fossil Q: Τα Νέα Premium Συνδεδεμένα Ρολόγια Και Βραχιόλα

Η Fossil, η αμερικάνικη σχεδιάστρια ρούχων και αξεσουάρ, ανακοίνωσε δύο νέα συνδεδεμένα ρολόγια και δύο ‘έξυπνα’ βραχιόλια για τη νέα σειρά Fossil Q. Όλα χρησιμοποιούν chips της Intel και συνδέονται με το κινητό του χρήστη για μετάδοση των δεδομένων που συλλέγουν.

Τα βραχιόλια ονομάζονται Q Dreamer και Q Reveler και προορίζονται για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα. Χάρη σε αυτά ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές του (πόσο έτρεξε, πόσες θερμίδες έκαψε κτλ) και να ειδοποιείται για τις κοινοποιήσεις των εφαρμογών στο κινητό του μέσω των LEDs και της δόνησης.

Ουσιαστικά είναι δύο fitness trackers. Θα κυκλοφορήσουν στις Η.Π.Α. στις 25 Οκτωβρίου με κόστος $125 (€112) το καθένα.

Το επόμενο προϊόν που ανακοίνωσε ονομάζεται Fossil Q Grant. Αυτό είναι ένα αναλογικό ρολόι, που μέσα στο μεταλλικό σασί του όμως κρύβεται μια μητρική η οποία καταγράφει τις δραστηριότητες του χρήστη και μέσω Bluetooth τις στέλνει στο κινητό του. Όπως και τα παραπάνω βραχιόλια, έτσι και αυτό έχει LEDs και δόνηση για ειδοποίηση όταν υπάρχουν νέες κοινοποιήσεις από εφαρμογές στο κινητό. Θα κυκλοφορήσει μαζί με τα βραχιόλια στις 25 Οκτωβρίου.

Τέλος, έχουμε το Fossil Q Founder που είδαμε για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Το Founder είναι ένα ‘πραγματικό’ smartwatch με Android Wear λειτουργικό και Intel chip. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έγιναν γνωστά, όμως ξέρουμε ότι θα κοστίζει $275. Θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. πριν τα Χριστούγεννα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: