Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy Gear 2 Θα Είναι Ελαφρύτερο Και Θα Ανακοινωθεί Μαζί Με Το S5;

Samsung Galaxy Gear 2

Το Galaxy Gear smartwatch δεν έχει πολλούς μήνες στην αγορά, και αν ο άγνωστος εκπρόσωπος της Samsung είναι σωστός, θα διαδεχτεί από το Galaxy Gear 2 σύντομα.

Μιλώντας στο κορεάτικο site ET News, ο άντρας αποκάλυψε πως η κορεάτικη εταιρία θα λανσάρει το Galaxy Gear 2 ταυτόχρονα με το Galaxy S5, όπως έκανε και με το αρχικό Galaxy Gear και το νέο Note 3. Επιπλεόν συμπλήρωσε πως είναι 15% με 20% λεπτότερο από το πρώτο και τωρινό μοντέλο, κάνοντάς το ακόμα πιο άνετο στο χέρι.

Άλλες φήμες για το νέο Samsung Galaxy Gear 2 μιλάνε για χρήση του smartwatch για ψυχαγωγία, παιχνίδια και υγεία – αν και δεν είναι σαφές τι χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν. Δυστυχώς δεν ακούμε για μεγαλύτερη μπαταρία, υποστήριξη άλλων Android συσκευών και ίσως καλύτερο σχεδιασμό, οπότε πάλι θα πρόκειται για μια συσκευή για τους κατόχους Galaxy κινητών που θα πρέπει να ‘σκάσουν’ €299 και να το φορτίζουν κάθε βράδυ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: