Το Note 2 Αναβαθμίζεται Στο Android 4.3, Παγώνει Στο Galaxy S3

Το Note 2 Αναβαθμίζεται Στο Android 4.3, Παγώνει Στο Galaxy S3

Samsung Galaxy Note 2

Η Samsung αποφάσισε να δώσει στον κόσμο την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση στο Android 4.3 και στους κατόχους του Galaxy Note 2. Οι αλλαγές είναι κάμποσες, πέρα από αυτές που έρχονται μαζί με το Android 4.3. Ωστόσο τα νέα για τους κατόχους του Galaxy S3 δεν είναι το ίδιο ευχάριστα.

Ξεκινώντας με το Note, το update το κάνει πιο γρήγορο χάρη στην υποστήριξη TRIM που φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού. Επιπλέον σε αυτό βοηθούν οι ενημερωμένοι GPU drivers, και επίσης έχουμε καλύτερη διαχείριση της μνήμης ώστε και πάλι οι διεργασίες να εκτελούνται γρηγορότερα.

Πέρα από αυτά, ο χρήστης θα επωφεληθεί από το νέο γραφικό περιβάλλον της συσκευής και με τις ενημερωμένες εφαρμογές της, προστέθηκε η υποστήριξη για το ρολόι Galaxy Gear της Samsung, και τέλος ο χρήστης θα βρει και το νέο S-Voice. Το Air Command του Note 3 δεν προστέθηκε στη νέα έκδοση. Τέλος, για όσους θέλουν να αυξήσουν την ασφάλειά τους, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Knox της Samsung που ‘μπήκε’ επισήμως και στο Note 2.

Η αναβάθμιση στο Android 4.3 έχει αρχίσει και σταδιακά θα διατίθεται στις συσκευές. Για να την κατεβάσετε θα μπείτε είτε στις ρυθμίσεις του Note είτε στο Kies στον υπολογιστή.

Από την άλλη μεριά, η αναβάθμιση του Galaxy S3 στο Android 4.3 παγώνει. Οι χρήστες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και μέχρι να τα διορθώσει η εταιρία έχει αποσυρθεί το update. Τα προβλήματα είναι τα εξής (ίσως υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν ανακαλυφθεί):

  • Καθυστέρηση κατά το άνοιγμα της συσκευής (από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι και μερικά λεπτά),
  • Τυχαία παγώματα της συσκευής,
  • Μεγάλη κατανάλωση ενέργειας,
  • Προβλήματα με τον ήχο μέσω Bluetooth,
  • Κολλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής με την εφαρμογή της Samsung,
  • Η συσκευή παγώνει και δεν ανταποκρίνεται όταν δέχεται κλήσεις,
  • Κακή διαχείριση της μνήμης RAM,
  • Προβλήματα με το WiFi.

Πηγές: 1, 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.