Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Note 2 Αναβαθμίζεται Στο Android 4.3, Παγώνει Στο Galaxy S3

Samsung Galaxy Note 2

Η Samsung αποφάσισε να δώσει στον κόσμο την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση στο Android 4.3 και στους κατόχους του Galaxy Note 2. Οι αλλαγές είναι κάμποσες, πέρα από αυτές που έρχονται μαζί με το Android 4.3. Ωστόσο τα νέα για τους κατόχους του Galaxy S3 δεν είναι το ίδιο ευχάριστα.

Ξεκινώντας με το Note, το update το κάνει πιο γρήγορο χάρη στην υποστήριξη TRIM που φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού. Επιπλέον σε αυτό βοηθούν οι ενημερωμένοι GPU drivers, και επίσης έχουμε καλύτερη διαχείριση της μνήμης ώστε και πάλι οι διεργασίες να εκτελούνται γρηγορότερα.

Πέρα από αυτά, ο χρήστης θα επωφεληθεί από το νέο γραφικό περιβάλλον της συσκευής και με τις ενημερωμένες εφαρμογές της, προστέθηκε η υποστήριξη για το ρολόι Galaxy Gear της Samsung, και τέλος ο χρήστης θα βρει και το νέο S-Voice. Το Air Command του Note 3 δεν προστέθηκε στη νέα έκδοση. Τέλος, για όσους θέλουν να αυξήσουν την ασφάλειά τους, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Knox της Samsung που ‘μπήκε’ επισήμως και στο Note 2.

Η αναβάθμιση στο Android 4.3 έχει αρχίσει και σταδιακά θα διατίθεται στις συσκευές. Για να την κατεβάσετε θα μπείτε είτε στις ρυθμίσεις του Note είτε στο Kies στον υπολογιστή.

Από την άλλη μεριά, η αναβάθμιση του Galaxy S3 στο Android 4.3 παγώνει. Οι χρήστες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και μέχρι να τα διορθώσει η εταιρία έχει αποσυρθεί το update. Τα προβλήματα είναι τα εξής (ίσως υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν ανακαλυφθεί):

  • Καθυστέρηση κατά το άνοιγμα της συσκευής (από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι και μερικά λεπτά),
  • Τυχαία παγώματα της συσκευής,
  • Μεγάλη κατανάλωση ενέργειας,
  • Προβλήματα με τον ήχο μέσω Bluetooth,
  • Κολλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής με την εφαρμογή της Samsung,
  • Η συσκευή παγώνει και δεν ανταποκρίνεται όταν δέχεται κλήσεις,
  • Κακή διαχείριση της μνήμης RAM,
  • Προβλήματα με το WiFi.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: