Το 0.7% Των Android Είναι Galaxy S5 Αλλά Κανείς Δεν Χρησιμοποιεί Τα Apps Του

Το 0.7% Των Android Είναι Galaxy S5 Αλλά Κανείς Δεν Χρησιμοποιεί Τα Apps Του

Σύμφωνα με έρευνες, το 0.7% των Android συσκευών είναι στην ουσία το Galaxy S5 της Samsung, αλλά κανείς δεν χρησιμοποιεί τις εφαρμογές της εταιρίας!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Localytics, το Galaxy S5 κατάφερε μέσα σε μια βδομάδα κυκλοφορίας (11-18 Απριλίου) να κατακτήσει το 0.7% των ενεργών Android smartphones. Σε σχέση με τον αντίπαλο του, iPhone 5S, οι πληροφορίες λένε πως η ναυαρχίδα της Apple στη πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας της κατάφερε να ‘πιάσει’ το 1.1% των ενεργών iPhone. Οι περισσότερες πωλήσεις για το smartphone της Samsung σημειώθηκαν στην αγορά των ΗΠΑ (64%), ακολουθούμενη από την αγορά της Ευρώπης (23%) και άλλων χωρών (13%).

Όσον αφορά τις εφαρμογές της εταιρίας, η Strategy Analytics μετά από έρευνα ανακάλυψε πως κανείς δεν τις χρησιμοποιούν. Η εταιρία ρώτησε περισσότερους από 250 χρήστες Galaxy S συσκευών και έβγαλε τα αποτελέσματα: παρόλο που η Samsung διαφήμιζε το ChatOn σε εκατομμύρια χρήστες, οι χρήστες δεν “έμεναν” παρά 6 δευτερόλεπτα τον μήνα στην εφαρμογή του! Για να καταλάβετε την διαφορά, στο Instagram οι χρήστες ξοδεύουν 151 λεπτά. Τα νέα είναι εξίσου κακά και για τις υπόλοιπες εφαρμογές, αφού η χρήση όλων τους δεν ξεπερνάνε τα 7 λεπτά/μήνα. Σε αντίθεση με αυτά τα apps, στα apps της Google οι χρήστες μένουν 150 λεπτά και στης Facebook 11 ώρες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.