Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

GDG Athens: Συνάντηση Προγραμματιστών Στην Αθήνα Από Τη Google

Google Developers

Αν είσαι προγραμματιστής τότε το Σάββατο 9 Μαρτίου θα βρίσκεσαι στη πρώτη συγκέντρωση προγραμματιστών που διοργανώνει η Google στην Ελλάδα με όνομα GDG Athens. Το event θα γίνει στη διεύθυνση Πειραιώς 123 (Κ. Πετράλωνα, ΤΚ 11854) κοντά στο Γκάζι και θα μιλήσουν για το τι είναι το GDG (Google Developers Group), για την HTML5 και πως θα την εκμεταλευτούμε (με παραδείγματα), για τα πρόσφατα κενά ασφαλείας της Java και πως θα προστατευτούμε, για το MPTCP (Multi Path TCP) και το Android και τέλος για την γλώσσα προγραμματισμού DART της Google. Όλα αυτά θα γίνουν μεταξύ 14:00 και 17:00 με ένα κενό για καφέ στις 15:30-16:00 για γνωριμίες. Πόσοι θα παρευρεθείτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: