Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

GeForce GTX 690, Η Γρηγορότερη Κάρτα Γραφικών Στο Κόσμο

Το καμάρι της, και τη γρηγορότερη κάρτα γραφικών στο κόσμο, ανακοίνωσε η Nvidia η οποία διαθέτει διπλό επεξεργαστή γραφικών.

Nvidia GeForce GTX690

Ονομάζεται Nvidia GeForce GTX690 και εκτός από τη dual GPU που τη κάνει δύο φορές πιο γρήγορη από τη προηγούμενη GTX 680, έχει σχεδιαστεί με αλουμινένιο κάλυμα, εσωτερικό από μαγνήσιο και κάθετο ανεμιστήρα για να διανέμει καλύτερα τον αέρα στα εσωτερικά της και να έχει καλύτερες επιδόσεις. Επίσης, παραμένει αθόρυβη, παρά το γεγονός ότι λειτουργεί στις 3.000 στροφές ανά λεπτό (rpm). Τέλος, όσοι έχουν κουτί με διάφανο μέρος, η εταιρία έχει φροντίσει και για αυτό, και έτσι το λογότυπο (GeForce GTX) φωτίζεται με πράσινο χρώμα.

Η Nvidia GeForce GTX 690 θα κυκλοφορήσει από τις 3 Μαΐου σε περιορισμένο αριθμό, καθώς θα έχει τιμή $999.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: