Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Γιατί Ο George R. R. Martin Γράφει Το Game of Thrones Σε DOS Υπολογιστή;

Το ξέρατε πως ο George R. R. Martin γράφει το Games of Thrones σε υπολογιστή με DOS; Σε πρόσφατη δήλωσή του αποκαλύπτει το λόγο!

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Conan O’Brien, ο δημοφιλής συγγραφέας που ‘δολοφονεί’ τους πάντες αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή με το ‘απαρχαιωμένο’ DOS επειδή πολύ απλά είναι πιο… απλό. Επειδή ο υπολογιστής δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο (και δεν έχει και τα απαραίτητα προγράμματα) δεν ειδοποιεί συνεχώς για emails και δεν έχει browser ώστε να αποσπάσει τη προσοχή του George. Επιπρόσθετα, δήλωσε πως ακόμα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή κειμένου WordStar 4.0 (του 1987) γιατί δεν διορθώνει αυτόματα το κείμενο και γενικά δεν κάνει κάποιον έλεγχο. Έτσι γράφει παράξενες λέξεις και ονόματα χωρίς θέμα.

«Αν θέλω να γράψω ένα γράμμα στα κεφαλαία, θα το κάνω, δεν περιμένω την αυτόματη διόρθωση να με διορθώσει.»

Με άλλα λόγια, έχει έναν υπολογιστή καθαρά για γράψιμο χωρίς να τον ενοχλεί. Μπορείτε να ακούσετε και εσείς τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: