Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Linshof: Η Εταιρία Που Μας Εντυπωσίασε Βάζει Λουκέτο Και Ακυρώνει Τα Σχέδια Της

Linshof i8_2

Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στην Linshof, μια νεοσύστατη εταιρία τεχνολογίας από την Γερμανία που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της τεχνολογικής κοινότητας εξαιτίας των κορυφαίων συσκευών με τον ιδιαίτερο οκταγωνικό σχεδιασμό που σκόπευε να κυκλοφορήσει. Η εταιρία σχεδίαζε να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone, το Linshof i8, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015, ενώ στα σκαριά είχε επίσης ένα tablet και έναν σταθερό υπολογιστή, και τα τρία προϊόντα της κοστολογημένα με χαμηλές τιμές.

Δυστυχώς, όμως, όλα αυτά θα μείνουν στα χαρτιά, αφού η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο, ενημερώνοντας το κοινό ότι ο λόγος είναι η αποχώρηση των επενδυτών της για δικούς τους εσωτερικούς λόγους. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό ο γερμανικός τύπος ασχολιόταν με το θέμα της Linshof και οι πληροφορίες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για συμμετοχή των ιδρυτών της εταιρίας σε οικονομικές απάτες.

Η Linshof αποχαιρέτησε το κοινό της με την παρακάτω ανακοίνωση:

«We understood that it would be a difficult project and we are grateful for having the opportunity to work on it.Unfortunately, our investors decided to close the project due to their own internal reasons. Thank you all for your wonderful support».

Μοιράσου το με τους φίλους σου: