Η Google Εξαγόρασε Την Υπηρεσία Μηνυμάτων Emu

Η Google Εξαγόρασε Την Υπηρεσία Μηνυμάτων Emu

Emu transition bubble

Η Google είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας η οποία όπως έχουμε δει στο παρελθόν δεν διστάζει να εξαγοράζει μικρότερες εταιρείες για να βελτιώσει δικές της υπηρεσίες. Αυτή τη φορά εξαγόρασε την εταιρεία Emu με σκοπό να βελτιώσει το Google Hangouts και το Google Now.

Η υπηρεσία της Emu είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων με ενσωματωμένες λειτουργίες προσωπικού βοηθού, με τον χρήστη να μπορεί να ελέγχει το ημερολόγιο, να κάνει κρατήσεις και να βάζει υπενθυμίσεις χωρίς να φεύγει από την εφαρμογή. Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για iOS και Android. Η Google θα σταματήσει την λειτουργία τη εφαρμογής στις 25 Αυγούστου έτσι ώστε να μεταφέρει τα χαρακτηριστικά της στο Hangouts.

«That’s right! And we’re super-excited. But to focus on our next chapter, we have to close the last one. As of August 25, 2014, we’ll be shutting down the Emu app. It will no longer be available in the App Store, and existing users won’t be able to send, receive, or download messages. We know it’s an inconvenience, and we regret that.»

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.