Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Εξαγόρασε Την Υπηρεσία Για Backup Odysee

Η Google προχώρησε σε μία ακόμα εξαγορά εταιρίας, αυτή τη φορά της Odysee Platform Team. Η εταιρία αυτή έχει κυκλοφορήσει στα δύο μεγαλύτερα app stores κινητών -Apple App Store και Google Play Store- την ομώνυμη εφαρμογή της την οποία οι χρήστες μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να κρατήσουν αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών τους στο cloud.

Η Google θα χρησιμοποιήσει τη τεχνογνωσία της Odysee για να βελτιώσει το σύστημα φωτογραφιών που υπάρχει στο Google+. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, το κοινωνικό δίκτυο της Google διαθέτει ένα σύστημα για φωτογραφίες, και υπάρχει επίσης μια εφαρμογή ‘Photos’ για το Android η οποία έρχεται μαζί με την εφαρμογή του Google+ και επιτρέπει στους χρήστες να δουν τις φωτογραφίες του κινητού, επιτρέπει το ανέβασμα των φωτογραφιών στο cloud για back-up και ενσωματώνει εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Όσοι τυχαίνει να ήσασταν χρήστες του Odysee θα μπορείτε μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου να ανεβάσετε φωτογραφίες. Αργότερα η λειτουργία της υπηρεσίας θα κλείσει, όμως θα μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον ιστότοπό τους για να τα μεταφέρετε σε άλλη υπηρεσία. Οι εκπρόσωποι των εταιριών δεν δηλώνουν για πόσα λεφτά η εταιρία εξαγοράστηκε και ποια ακριβώς είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: