Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android Wear: Επίσημα Το Android Στα Ρολόγια Για Google Now Παντού

Η Google ανακοίνωσε το Android Wear για να βάλει το Android στα smartwatches και μαζί με αυτό, τις υπηρεσίες της. Ό,τι βλέπει ο χρήστης στην οθόνη δεν έχει καμιά σχέση με το Android, αλλά έχει με το Google Now – καιρός, κίνηση στους δρόμους, υπενθυμίσεις, πληροφορίες για ταξίδια (κάρτες επιβίβασης αεροπλάνου κτλ) και ειδοποιήσεις εφαρμογών συνδυάζονται ωραία σε ένα καθαρό γραφικό περιβάλλον με χειρονομίες και η εμπειρία είναι παρόμοια με το Google Now στο Android για κινητά. Υπάρχουν ακόμα τα συνηθισμένα apps για την υγεία όπως σε όλα τα φετινά ρολόγια και περίεργες ειδοποιήσεις, όπως αν έχει μέδουσες στη θάλασσα όταν πας να κολυμπήσεις. Μια επιλογή για αναγνώριση του τραγουδιού είναι επίσης διαθέσιμη. Αν λάβεις ένα μήνυμα μπορείς να αναπτήσεις με τη φωνή σου. Ή μπορείς να αναζητήσεις στο Google για κάτι, πάλι με τη φωνή σου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Google έχει ξεκινήσει να μοιράζει το Android Wear SDK Developer Preview στους προγραμματιστές. Έτσι οι προγραμματιστές μπορούν να ξεκινήσουν να φτιάχνουν τις εφαρμογές τους για wearables συσκευές βασισμένες στο Android Wear. Η εταιρία χρησιμοποιεί τη λέξη “επεκτείνω” υποδηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ξεχωριστό λειτουργικό σύστημα το οποίο διαθέτει δικές του εφαρμογές. Για αυτό το λόγο οι developers καλούνται να “επεκτείνουν” τη λειτουργικότητα των εφαρμογών τους και στο Wear.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες για τη κατασκευή ρολογιών με Android Wear είναι οι LG, Samsung, Motorola, HTC και Asus, ενώ οι MediaTek, Broadcomm και Qualcomm θα αναλάβουν να δημιουργήσουν τους επεξεργαστές και τα άλλα chips των smartwatches. Στη λίστα βρίσκεται και η Fossil, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε και πιο στιλάτα ρολόγια.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Android Wear είναι αυτή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: