Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Assistant, Η Google Ετοιμάζει Το Σοβαρό Αντίπαλο Του Siri

Ξέρουμε εδώ και μήνες ότι η Google εργάζεται επάνω στον αντίπαλο του Siri, το Google Assistant. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως μαθαίνουμε ότι η εταιρία μπήκε στο πρακτικό κομμάτι.

Το ψηφιακός βοηθός της Google αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του, τα οποία είναι τρία. Το πρώτο είναι η μεταφορά πληροφοριών και εντολών που θα αναγνωρίζει το κινητό, μετά η εξατομίκευση των ρυθμίσεων, των πληροφοριών και των προτιμήσεων του χρήστη, και τέλος θα δοθεί η ψυχή του ψηφιακού βοηθού.

Επί του παρόντος, η εταιρία είναι στο πιο μακροχρόνιο και “βαρετό” μέρος της ανάπτυξης, το πρώτο. Η συγκέντρωση των πληροφοριών που θα αναγνωρίζει. Αυτό φυσικά θα διαρκέσει για πολλούς μήνες, και ίσως παράλληλα δουλεύει δεύτερη ομάδα για την ανάπτυξη του υπόλοιπου προγράμματος.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Assistant θα είναι όπως το Android, ανοιχτό για τους προγραμματιστές (αλλά μέχρι ένα σημείο). Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε χιλιάδες καλούδια που θα κάνουν ακόμα πιο wow την εμπειρία, και φυσικά πιο διασκεδαστική. Επίσης, ακούγεται ότι όχι απλά θα δίνει επιλογές στον χρήστη, όπως όλοι οι βοηθοί, αλλά θα προσπαθεί να ολοκληρώνει την εργασία. Τώρα πως ακριβώς θα δουλεύει το τελευταίο δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα θα είναι τέλειο και το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: