Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Λανσάρει Νέο OnHub Router Από Την Asus

Η Google ανακοίνωσε το δεύτερο OnHub router της, το οποίο αυτή τη φορά κατασκευάζεται από την Asus. Στα χαρακτηριστικά τα δύο OnHub routers είναι ίδια, μόνο που το πρώτο OnHub (κατασκευασμένο από τη TP-Link) είναι $20 πιο φθηνό από της Asus.

Η ιδέα πίσω από τα OnHub routers είναι να έχουμε όμορφα routers και εύκολα στη χρήση τους. Για αυτό τα router της Google διαχειρίζονται από την εφαρμογή Google On για κινητά και είναι όμορφα σχεδιαστικά έτσι ώστε να τοποθετούνται σε ανοιχτούς χώρους όπου αποδίδουν καλύτερα. Βέβαια όλα αυτά έρχονται με το κόστος τους, αφού και τα δύο κοστίζουν σχεδόν €200.

Το Asus OnHub έρχεται με μια θύρα LAN και μια USB 3.0, 4GB μνήμη για αυτόματη λήψη ενημερώσεων, και υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi και 5GHz δίκτυα. Ωστόσο διαθέτει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: κουνώντας το χέρι πάνω από αυτό, το αναγνωρίζει και δίνει προτεραιότητα σε μια συγκεκριμένη συσκευή.

Κοστίζει $219.99 και όσοι ζουν στις Η.Π.Α. μπορούν από τώρα να το προ-παραγγείλουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: