Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Now Launcher, Ο Launcher Της Google Για Το Android Κυκλοφόρησε

Η Google κυκλοφόρησε τον ‘επίσημο’ launcher για το Android και ονομάζεται Now Launcher! Παρόλα αυτά, για έναν περίεργο λόγο, η Google πιστεύει πως μόνο οι κάτοχοι Nexus συσκευών μπορούν να το κατεβάσουν. Συγκεκριμένα πρέπει να έχεις Nexus ή Play Edition συσκευή που τρέχει KitKat για να μπορείς να το κατεβάσεις.

Όπως και να έχει, τον Now Launcher μπορείς να τον βρεις και να τον κατεβάσεις από εδώ. Διατίθεται δωρεάν στο Play Store και φέρνει τη δυνατότητα να πεις “Ok Google” από την αρχική οθόνη και να αρχίσεις να λες αυτό που θες να αναζητήσεις. Φυσικά προσφέρει ένα γραφικό περιβάλλον όπως αυτό των Nexus. Με τη κυκλοφορία του η εταιρία θα μπορεί πιο εύκολα να αναβαθμίζει τον launcher και να του προσφέρει νέα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειάζεται να δώσει γενική ενημέρωση λογισμικού.

Αν και δεν γνωρίζουμε αν η Google αργότερα θα κάνει τον Now Launcher διαθέσιμο και για τα υπόλοιπα κινητά, είμαστε σίγουροι πως είναι ζήτημα ωρών ώσπου κάποιος να εξάγει την εφαρμογή από το Nexus κινητό του και να την κάνει διαθέσιμη σε κάθε Android συσκευή και στα Nokia X μέσω του .apk.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: