Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Τιμωρεί Όσους Χρησιμοποιούν Adblock

Και ενώ οι χρήστες μπορεί να χαίρονται επειδή κυκλοφόρησε ο Adblock Browser για Android, η Google βρήκε έναν τρόπο να παρακάμψει τα λογισμικά μπλοκαρίσματος διαφημίσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από διάφορους χρήστες, η Google τώρα μπορεί να ανιχνεύσει πότε ένας χρήστης χρησιμοποιεί adblock στον browser Google Chrome και έτσι αποφάσισε να ‘τιμωρήσει’ όσους το χρησιμοποιούν. Οι χρήστες αναφέρουν ότι στο YouTube απενεργοποιήθηκε το κουμπί παράκαμψης της διαφήμισης, και μάλιστα ένας δημοσίευσε στο Twitter ότι υποχρεώθηκε να δει μια διαφήμιση 3:36 λεπτών προτού φορτώσει το βίντεο!

Δεν είναι μυστικό ότι η Google κερδίζει χρήματα από τις διαφημίσεις στο Διαδίκτυο, αλλά σε καμία περίπτωση 3-λεπτες υποχρεωτικές διαφημίσεις δεν είναι η λύση στο πρόβλημά της. Άμα έχει τύχει και σε εσάς παρόμοιο περιστατικό θα πρέπει είτε να απενεργοποιήσετε το adblock λογισμικό που έχει εγκατεστημένο ή να βάλετε τις υπηρεσίες της Google σε εξαίρεση έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι το χρησιμοποιείτε.

Λογικά σύντομα θα βρεθεί λύση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: