Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Ανακοίνωσε Τα Chromecast 2 Και Chromecast Audio

Η Google μαζί με τα Nexus 6P, Nexus 5X και Pixel C ανακοίνωσε και τα νέα Chromecast 2 και Chromecast Audio. Το νέο Chromecast ήρθε για να αντικαταστήσει το Chromecast πρώτης γενιάς το οποίο τα πήγε καλά στις πωλήσεις (με 20 εκατομμύρια πωλήσεις), ενώ το Audio είναι μια νέα γενιά προϊόντων.

Το Google Chromecast 2 έρχεται με υποστήριξη dual-band WiFi 802.11ac (2.4GHz + 5GHz), τρεις κεραίες με αυτόματη αλλαγή για καλύτερη λήψη σήματος, και νέο κυκλικό σχεδιασμό. Επιπλέον, η συσκευή πλέον ενσωματώνει και καλώδιο HDMI. Όπως και το πρώτο, έχει 512MB RAM και μπορεί να αναπαράγει full HD βίντεο.

Το σημαντικότερο στο νέο Chromecast είναι η ανανεωμένη εφαρμογή του για συσκευές. Έχει επανασχεδιαστεί και διαθέτει playback controls, καλύτερο σύστημα αναζήτησης περιεχομένου και το Fast Play για προ-φόρτωση περιεχομένου ή εφαρμογών ώστε αυτά να φορτώνουν άμεσα στην τηλεόραση.

Θα κυκλοφορήσει με το ίδιο κόστος – $35.

Το Google Chromecast Audio είναι εδώ για τους μουσικόφιλους. Είναι και αυτό κυκλικό, αλλά σε αντίθεση με το Chromecast 2 που συνδέεται σε τηλεοράσεις, συνδέεται σε ηχεία (μέσω jack 3.5mm) και επιτρέπει το streaming μουσικής από διάφορες εφαρμογές (όπως Google Play Music, Spotify και Pandora). Και αυτό θα κοστίζει $35.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: