Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσαν φωτογραφίες του Google Glass 2: Enterprise Edition

Δεν έχουμε ακούσει κάτι επίσημο για το Google Glass από τότε που η Google το λάνσαρε το 2013, όμως σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από τη δεύτερη γενιά, Google Glass 2: Enterprise Edition. Το Google Glass 2: Enterprise Edition, σε αντίθεση με το μοντέλο Explorer, προορίζεται για επαγγελματική χρήση και όχι για καθημερινή, αφού ο κόσμος -ακόμα- δεν το έχει συνηθίσει.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της αμερικάνικης επιτροπής FCC, το Google Glass 2: Enterprise Edition διαθέτει ανανεωμένο σώμα που φαίνεται πιο ανθεκτικό, μεγαλύτερη οθόνη και ένα μεντεσέ για να διπλώνει. Το 9to5Google παλιότερα είχε αναφέρει ότι το μοντέλο αυτό διαθέτει Intel Atom επεξεργαστή, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη συνδεσιμότητα με 5 GHz Wi-Fi, και καλύτερες επιδόσεις.

Το δεύτερο μοντέλο διαθέτει επίσης ένα μαγνητικό μέρος για φόρτιση και ίσως είναι αδιάβροχο. Όπως είπαμε, θα προορίζεται μόνο για επιχειρήσεις, και για αυτό θα πρέπει να περιμένετε πάλι άμα θέλετε να το αγοράσετε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: