Η Google Ετοιμάζει Από Τώρα Τα Google Glass 2

Η Google Ετοιμάζει Από Τώρα Τα Google Glass 2

Google Glass 2

Δεν πάει πολύς καιρός που αναφερθήκαμε στο νέο gadget της Google, τα γνωστά σε όλους μας Google Glass, τα οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα σε πολύ λίγους ανθρώπους, κυρίως για να δοκιμάσουν την συσκευή και να φτιάξουν εφαρμογές ώστε το επόμενο έτος να γίνει η μαζική παράγωγη αυτού του υψηλής τεχνολογίας gadget. Όμως φαίνεται ότι ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θέλει ακόμη να πάρει στα χέρια του τα hi-tech γυαλιά, η Google σχεδιάζει ήδη ένα διάδοχο.

Σύμφωνα με μία αναφορά από το περιοδικό Technology Review του MIT, ο διάδοχος, τα Google Glass 2, είναι ήδη στα σκαριά. Αυτό επιβεβαιώνεται από την Mary Lou Jepsen η οποία αυτή τη στιγμή ηγείται του τμήματος απεικόνισης στο εργαστήριο Google X, καθώς και η οποία είπε στο ακροατήριο του συνεδρίου MIT EmTech ότι κοιμάται μόνο 3 ώρες την ήμερα έτσι ώστε το gadget να είναι έτοιμο μέχρι το λανσάρισμα του, αν και δεν ανέφερε ως προς το πότε ακριβώς αυτό θα μπορούσε να είναι. Εύλογα η Jepsen δεν μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του διαδόχου του Google Glass, έτσι το πώς θα μπορούσε να μοιάζει και το πώς θα λειτουργεί παραμένει  άγνωστο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται πάνω σε ένα διάδοχο, δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι παίρνουν τα σχόλια (feedback) από το διαδίκτυο και τους υπάρχοντες χρήστες των γυαλιών, σχόλια τα οποία θα ληφθούν υπόψη ώστε να βελτιώσουν το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα με το Google Glass 2. Τι παραπάνω θα θέλατε να έχουν τα νέα γυαλιά;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.