Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Hands Free, Για Πληρωμές Χωρίς Να Ακουμπάτε Το Κινητό

Το Google Hands Free είναι η νέα υπηρεσία της Google για ανέπαφες πληρωμές μέσω τηλεφώνου χωρίς να αγγίξουμε καν το κινητό. Λογικά η νέα υπηρεσία απαιτεί το ολοκαίνουργιο σύστημα Android Pay που ανακοινώθηκε μαζί με το Android M αλλά η Google δεν έχει μπει σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Το μόνο που γνωρίζουμε για το Google Hands Free είναι ότι ο χρήστης όταν είναι σε ένα κατάστημα μπορεί να πει ότι επιθυμεί να πληρώσει με τη Google («I’d like to pay with Google») και να πληρώσει με το κινητό στη τσέπη του. Η επικοινωνία με το ταμείο πραγματοποιείται μέσω Bluetooth, αλλά και πάλι δεν γνωρίζουμε πως θα γίνεται η πιστοποίηση του χρήστη και πως θα καταλαβαίνει ο ταμίας ποιον λογαριασμό να χρεώσει.

Η τεχνολογία αυτή δεν είναι νέα, η Square και η PayPal έχουν αναπτύξει κάτι παρόμοιο, αλλά η Google προσπαθεί να το κάνει με το δικό της τρόπο. Αρχικά μόνο λίγοι δοκιμαστές θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και μόνο τα καταστήματα που ανήκουν στις αλυσίδες Papa John’s και McDonald’s στο San Francisco θα εξοπλίζονται με αυτό το σύστημα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: