Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Newsstand, Όλα Τα Νέα Σε Ένα Μέρος Για Κινητά

Google Newsstand

Η Google αποφάσισε να ενώσει δύο ξεχωριστές εφαρμογές, το Currents και Play Magazines, δημιουργώντας το Google Newsstand όπου μπορείς να διαβάσεις νέα μέσω μιας όμορφης εφαρμογής για Android συσκευές. Μέσω του Newsstand μπορείς να χειριστείς τις συνδρομές σου σε περιοδικά όπως έκανες με το παλιό Play Magazines (δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα), καθώς και να διαβάζεις τα νέα του Tech Community και άλλων αγαπημένων σου sites βάζοντας την διεύθυνση RSS τους.

Η εφαρμογή Google Newsstand είναι κομψή και επίπεδη. Διαθέτει ένα πολύχρωμο, αλλά λίγο χαοτικό περιβάλλον γεμάτο μεταβάσεις και εφέ. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν το άρθρο και να το διαβάσουν αργότερα, όπως επίσης και να βάλουν σελιδοδείκτη διάφορα άρθρα. Τέλος, να αναφέρουμε πως με ένα εξύπνο τρόπο μαθαίνει επίσης και τις προτιμήσεις του αναγνώστη, οπότε μετά από λίγο καιρό θα εμφανίζει μόνο όσα νέα τον ενδιαφέρουν.

Το Newsstand είναι δωρεάν και ήδη εμείς στο Tech Community το έχουμε κατεβάσει μέσω του Google Play Store. Η έκδοση για iOS θα κυκλοφορήσει το 2014.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: