Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Επιβεβαιώνει Ότι Η Life Sciences Είναι Η Νέα Εταιρία Της Alphabet

Ο συνιδρυτής της Google και πρόεδρος της Alphabet Sergey Brin δημοσίευσε ότι το τμήμα Life Sciences θα γίνει μια νέα εταιρία κάτω από την ομπρέλα της Alphabet. Αυτή η κίνηση ήταν αναμενόμενη, αφού ο CEO της Alphabet, Larry Page, κατά την ανακοίνωση της νέας μητρικής εταιρείας έγραψε ότι αυτό ήταν ένα τέλειο παράδειγμα γιατί η Google έπρεπε να αναδομηθεί. Μέχρι πρότινος αυτό το τμήμα είχε ενσωματωθεί στα εργαστήρια Google X αλλά προφανέστατα δεν είχε καμία σχέση με τα προϊόντα που παράγει η Google.

Η Life Sciences θα ηγείται από τον Andy Conrad, ο οποίος ήταν υπεύθυνος του τμήματος από παλιά. Τίποτα δεν θα αλλάξει για τους εργαζομένους της εταιρίας, πέρα από την αλλαγή των τίτλων και το οργανόγραμμα. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη δουλεύουν σε μερικά projects, ένα από τα οποία περιλαμβάνει φακούς επαφής οι οποίοι μπορούν να μετράνε τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα από τα δάκρυα αυτού που τα φοράει. Οι φακοί ενσωματώνουν ένα μικροσκοπικό wireless chip, έναν αισθητήρα μέτρησης γλυκόζης και ένα μικρο LED που θα ανάβει όταν τα επίπεδα γλυκόζης του ασθενή ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο όριο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: