Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Maps, YouTube Και Chome, Σύντομα Θα Λειτουργούν Offline

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O και της παρουσίασης του νέου Android M η Google αποκάλυψε τα νέα χαρακτηριστικά των Google Maps, YouTube και Chrome. Οι χάρτες εδώ και καιρό μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο αν ο χρήστης τους είχε κατεβάσει νωρίτερα, όμως έλλειπε η offline turn-to-turn πλοήγηση.

Με τη νέα έκδοση του Google Maps που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τη πλοήγηση χωρίς ανάγκη για πρόσβαση στο Internet καθώς επίσης να αναζητήσει διάφορα μέρη. Πρακτικά θα μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και τώρα αλλά offline. Η Fitzpatrick παρουσίασε στο κοινό το νέο χαρακτηριστικό βάζοντας τη συσκευή σε Airplane Mode – οι χάρτες και η αυτόματη συμπλήρωση δούλευαν κανονικά.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να διατηρούν βίντεο του YouTube στις συσκευές τους για 48 ώρες για προβολή χωρίς σύνδεση και θα μπορούν να αποθηκεύουν ιστοσελίδες μέσω του Google Chrome για offline προβολή, όπως έκανε για χρόνια ο Opera Mini. Τέλος, ο Chrome θα καταναλώνει 80% λιγότερα δεδομένα για περισσότερη οικονομία.

Η Google αναφέρει πως θα λανσάρει τα νέα χαρακτηριστικά για αναπτυσσόμενες αγορές αλλά πιστεύουμε πως αργότερα θα γίνουν διαθέσιμα και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: