Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Nexus Smartwatch Που Δεν Είδαμε Ποτέ

Και ενώ η Google φημολογείται να ετοιμάζει ένα smartwatch μαζί με την LG, φαίνεται πως είχε ετοιμάσει ένα Nexus smartwatch πριν καν έρθει αυτή η μόδα. Το ρολόι που διέρρευσε είχε κατασκευαστεί από την Motorola το 2013, όταν δηλαδή η Google είχε στα χέρια της την Motorola (τώρα ανήκει στη Lenovo).

Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή, η συσκευή θα ονομαζόταν Google Watch, με επίσημη κωδική ονομασία Gem, και θα βρισκόταν στην οικογένεια των Nexus συσκευών. Οι εικόνες από το Android Police δείχνουν πως θα ήταν το Nexus smartwatch και φαίνεται να ήταν το αντίθετο από όμορφο και με μεγάλη μπαταρία που ετοιμάζει για φέτος η Motorola στα χέρια της Lenovo. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε το λογότυπο της Motorola στο μπροστινό μέρος, τη τετράγωνη έγχρωμη οθόνη και ένα κρυμμένο USB στο πλαστικό λουράκι από το οποίο θα φόρτιζε και θα συνδεόταν στον υπολογιστή. Κάτω από την οθόνη είναι το κουμπί «πίσω», στα πλάγια έχουμε ένα ακόμα κουμπί και πάνω από την οθόνη βρίσκονται και άλλα δύο κουμπιά τα οποία ενεργοποιούν την λειτουργία υγείας και το Google Now αντίστοιχα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: