Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Play, Ο Αντικαταστάτης Του Android Market

Το όνομα Google Play το ακούγαμε για πολύ καιρό αλλά τώρα ανακοινώθηκε επίσημα και το μυστήριο λύθηκε. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του πασίγνωστου Android Market!

Το Google Play είναι το νέο κατάστημα της Google που ήρθε για να αντικαταστήσει το Android Market, αλλά και να συγκεντρώσει όλη τη μουσική, τις ταινίες, τις εφαρμογές και τα βιβλία σε ένα μόνο κατάστημα.

Οι εφαρμογές Books, Music και Videos τώρα θα ονομάζονται Play Books, Play Music και Play Movies, και το Android Market θα μετονομαστεί σε Play Store. Οι χρήστες του Android 2.2 (και άνω) θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσα στις επόμενες ημέρες που θα “μετατρέψει” το Market σε Play Store. Μάλιστα, για τη προώθηση του Play Store, η Google θα διεξάγει το “Seven Days to Play”, 7 ημέρες προώθησης περιεχομένου σε έκπτωση.

Το site του καταστήματος έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του, στο play.google.com.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GdZxbmEHW7M&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: