Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google+ Ανανεώνεται Πλήρως Με Material Design

Το Google+ δεν είναι το διασημότερο κοινωνικό δίκτυο, όμως η Google συνεχίζει να του δείχνει αγάπη και τώρα το ανασχεδιάζει. Ο σχεδιασμός του δεν θα μπορούσε να μην βασίζεται στη γλώσσα σχεδιασμού Material Design που ανέπτυξε η ίδια και έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί από το 2014 στις υπηρεσίες και στις εφαρμογές της.

Χάρη στον νέο σχεδιασμό το Google+ αποκτά περισσότερα χρώματα, πιο απλή περιήγηση και ίδια ακριβώς εμπειρία σε κάθε πλατφόρμα (web, Android και iOS). Περισσότερη έμφαση όμως δίνεται στις κοινότητες (Communities) και στις συλλογές (Collections), δύο σημαντικά χαρακτηριστικά του δικτύου που σύμφωνα με τον Eddie Kesser, streams director της Google, τα χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες.

Το Google+ έχει παραπάνω από δύο δισεκατομμύρια χρήστες, όμως μερικά εκατομμύρια από αυτούς το χρησιμοποιούν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Αφού απέτυχε η αρχική προσέγγιση της εταιρίας να ανταγωνιστεί το Facebook ή το Twitter, πλέον θέλει να ανταγωνιστεί το Pinterest με τις κοινότητες όπου οι χρήστες μπορούν να μπουν και να μοιραστούν διάφορα (όπως τα groups στο Facebook) και με τις συλλογές στις οποίες οι χρήστες μπορούν να φτιάχνουν λίστες με διάφορα πράγματα και να τις μοιραστούν με άλλους (όπως στο Pinterest).

Ο ανασχεδιασμός του site θα εφαρμοστεί άμεσα όμως θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να αλλάξει σε όλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: