Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Λανσάρισμα Του Project Ara Αναβάλεται

Google Project Ara

Η ομάδα της Google που δουλεύει επάνω στο Project Ara ανακοίνωσε ότι το πιλοτικό λανσάρισμα του Ara αναβάλλεται. Αν και δεν αναφέρει τον λόγο για την παράταση της κυκλοφορίας αυτού του καινοτόμου κινητού, η εταιρία υπόσχεται να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ο αμερικάνικος κολοσσός μας είχε παρουσιάσει κάποια πρωτότυπα ‘αρθρωτά’ μοντέλα και είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια του I/O ότι το πρώτο εμπορικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Πουέρτο Ρίκο. Επιλέχθηκε αυτό το νησί επειδή το 77% των χρηστών σερφάρουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το κινητό τους, οπότε ένα νέο και ξεχωριστό κινητό, όπως είναι το Ara, θα έχει απήχηση εκεί.

Η εταιρία μας καθησυχάζει λέγοντας ότι το όλο εγχείρημα δεν έχει ακυρωθεί, απλά θα ‘επαναδρομολογήσουν’ τα σχέδιά τους. Ίσως τελικά ανακοινώσουν τη κυκλοφορία του τον Οκτώβριο, μαζί με τα δύο Nexus smartphones των LG και Huawei που διέρρευσαν. Υπομονή λίγες ημέρες και θα μάθουμε τι ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι – μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε παλιότερα νέα για το Ara εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: