Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Project Glass, Μια Συνηθισμένη Μέρα Στο Μέλλον

Η Google ανακοίνωσε ότι εργάζεται επάνω σε ένα νέο project, το Project Glass, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται στο μέλλον.

Το Project Glass είναι στην ουσία κάποια πολύ-πολύ εξελιγμένα γυαλιά. Τα φοράς και μπορείς να δεις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, να τραβήξεις φωτογραφίες, να επικοινωνήσεις με φίλους σου στο Google+ και να κάνεις βίντεοκλήσεις. Μπορείς ακόμα και να βρεις οδηγίες στο Google Maps και να τις εμφανίσει μόλις το πεις.

Για να καταλάβεις πως λειτουργούν, δες το βίντεο που ετοίμασε η εταιρία.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4&w=580&h=325]

Σε αυτό το ζευγάρι γυαλιών, το αριστερό μέρος αντί για φακό έχει μια διάφανη οθόνη. Σε αυτήν εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες. Επάνω στα γυαλιά υπάρχει κάμερα, μικρόφωνο και κάποια κάρτα δικτύου για σύνδεση στο διαδίκτυο. Φυσικά υπάρχει επεξεργαστής, μπαταρία και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσουν σωστά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: