Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Project Tango Αποσυναρμολόγηση

Τα παιδιά του iFixit το έκαναν ξανά. Βρήκαν το σπάνιο Google Project Tango που χαρτογραφεί το χώρο και του έκαναν τη γνωστή διαδικασία – αποσυναρμολόγηση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 200 πρωτότυπα μοντέλα τα οποία έχουν μοιραστεί σε προγραμματιστές για να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του.

Τα παιδιά αναφέρουν πως βρήκαν ένα μοντέλο που τους δόθηκε από την ομάδα Advanced Technology and Projects (ATAP) της Google. Η συσκευή δεν λειτουργεί αλλά είναι παρόμοια με αυτή που έχουν οι προγραμματιστές. Μέσα στο Google Project Tango εντόπισαν τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 επεξεργαστή μαζί με την 2GB μνήμη RAM και την 64GB χωρητικότητα, επεκτάσιμη με κάρτες microSD.

Άλλα χαρακτηριστικά του καινοτόμου smartphone περιλαμβάνουν 5 ίντσες LCD οθόνη, 9-αξόνων επιταχυνσιόμετρο / γυροσκόπιο / πυξίδα, και φυσικά τα εξαρτήματα για καταγραφή του βάθους: ένας υπέρυθρος προβολέας, 4 megapixel κύρια RGB/IR κάμερα και 80º fisheye κάμερα, επίσης στο πίσω μέρος.

Η ομάδα βαθμολόγησε την διαδικασία με 9 στα 10, δηλώντας δηλαδή πως είναι υπερβολικά εύκολο σε κάποιον να το ανοίξει και να το επισκευάσει. Μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: