Η Google Κυκλοφόρησε Το Android 6.0 Marshmallow

Το Android M Υποστηρίζει Οθόνες Με 4K Ανάλυση

Android 6.0 Marshmallow logo

Η Google ξεκίνησε τη κυκλοφορία του Android 6.0 Marshmallow για τις υποστηριζόμενες συσκευές. Όπως είχε υποσχεθεί, κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες το μεγάλο update για τα Nexus smartphones, tablets και τη κονσόλα της.

Προς το παρόν έχει κυκλοφορήσει τα factory images του Marshmallow για όσους γνωρίζουν να εγκαθιστούν το Android χειροκίνητα μέσω του υπολογιστή, και σύντομα θα το κυκλοφορήσει για εγκατάσταση μέσω OTA (over the air). Συγκεκριμένα υποστηρίζονται οι παρακάτω συσκευές:

Το Android 6.0 Marshmallow υπόσχεται να βελτιώσει σημαντικά την αυτονομία της συσκευής με το χαρακτηριστικό Doze, επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί τις άδειες των εφαρμογών και υποστηρίζει το σύστημα ανέπαφων πληρωμών Android Pay και αισθητήρες αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι και το Google Now on Tap το οποίο όταν ενεργοποιηθεί αναλύει τα δεδομένα που δείχνει εκείνη τη στιγμή η οθόνη και εμφανίζει σχετικές πληροφορίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Τα πρώτα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με το Android 6 είναι τα Nexus 6P της Huawei και Nexus 5X της LG. Η Google ανακοίνωσε και αυτή ένα tablet με το 6.0. Όσοι έχετε Nexus συσκευή και θέλετε να το εγκαταστήσετε αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχει δώσει η Google στο site της. Όσοι το εγκαταστήσετε χειροκίνητα θα χάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, ενώ όσοι περιμένετε για OTA αναβάθμιση δεν θα χάσετε δεδομένα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.