Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Κυκλοφόρησε Το Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow logo

Η Google ξεκίνησε τη κυκλοφορία του Android 6.0 Marshmallow για τις υποστηριζόμενες συσκευές. Όπως είχε υποσχεθεί, κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες το μεγάλο update για τα Nexus smartphones, tablets και τη κονσόλα της.

Προς το παρόν έχει κυκλοφορήσει τα factory images του Marshmallow για όσους γνωρίζουν να εγκαθιστούν το Android χειροκίνητα μέσω του υπολογιστή, και σύντομα θα το κυκλοφορήσει για εγκατάσταση μέσω OTA (over the air). Συγκεκριμένα υποστηρίζονται οι παρακάτω συσκευές:

  • Nexus 5
  • Nexus 6
  • Nexus 7 (2013)
  • Nexus 9
  • Nexus Player

Το Android 6.0 Marshmallow υπόσχεται να βελτιώσει σημαντικά την αυτονομία της συσκευής με το χαρακτηριστικό Doze, επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί τις άδειες των εφαρμογών και υποστηρίζει το σύστημα ανέπαφων πληρωμών Android Pay και αισθητήρες αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι και το Google Now on Tap το οποίο όταν ενεργοποιηθεί αναλύει τα δεδομένα που δείχνει εκείνη τη στιγμή η οθόνη και εμφανίζει σχετικές πληροφορίες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Τα πρώτα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με το Android 6 είναι τα Nexus 6P της Huawei και Nexus 5X της LG. Η Google ανακοίνωσε και αυτή ένα tablet με το 6.0. Όσοι έχετε Nexus συσκευή και θέλετε να το εγκαταστήσετε αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχει δώσει η Google στο site της. Όσοι το εγκαταστήσετε χειροκίνητα θα χάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, ενώ όσοι περιμένετε για OTA αναβάθμιση δεν θα χάσετε δεδομένα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: