Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Εξαγοράζει Το Twitch Για Το YouTube;

Η Apple δεν είναι η μόνη που μας εκπλήσσει με την εξαγορά της Beats Electronics αυτό το μήνα, καθώς φαίνεται πως και η Google μπορεί να εξαγοράσει το Twitch!

Το Twitch είναι μια υπηρεσία, ευρέως γνωστή στους gamers, η οποία έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια τεράστια άνθιση και ακόμα μεγαλύτερη μετά τα PlayStation 4 και Xbox One. Οι παίχτες μπορούν σε αυτή να δείξουν ζωντανά τη δράση τους σε κάποιο παιχνίδι και ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο τύπο παιχνιδιού στο οποίο χιλιάδες παίχτες ταυτόχρονα ‘αγωνίζονται’ για να βγάλουν εις πέρας αποστολές – αυτό γίνεται με το Pokemon (TwitchPlaysPokemon) όπου γράφουν τι θέλει να κάνει ο ήρωας και σιγά, πολύ σιγά, προσπαθούν να τερματίσουν τη ‘κασέτα.’

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety που υποστηρίζει και η Wall Street Journal, η Google προτίθεται να δώσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να αποκτήσει το Twitch για χάρη του YouTube! Καμία από τις δύο εταιρίες δεν επαληθεύει τις φήμες, αλλά καμία δεν τις απέρριψε. Αν καταφέρει και το αποκτήσει η αμερικάνικη εταιρία θα μπορέσει να βελτιώσει πολύ τις υπηρεσίες της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: