Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Translate Τώρα Μεταφράζει Συζητήσεις Σε Πραγματικό Χρόνο

Η Google ανανέωσε τον γνωστό της μεταφραστή, Google Translate, για iOS και Android φέρνοντας την υποστήριξη για μετάφραση διαλόγων σε πραγματικό χρόνο. Θεωρητικά, τώρα πια μπορείτε να πιάσετε συζήτηση με κάποιον που δεν μιλάει τη γλώσσα σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της Google.

Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης γλώσσας για μετάφραση συζητήσεων, η εφαρμογή χωρίζεται σε δύο μέρη: το πάνω όπου εμφανίζεται η πρόταση του ξένου ομιλητή, και στο κάτω που εμφανίζεται το κείμενο που υπαγόρευσε ο χρήστης. Ο χρήστης μπορεί να υπαγορεύσει κάτι στη γλώσσα του πατώντας στο μικρόφωνο στο κάτω μέρος της οθόνης. Μόλις ολοκληρώσει τη πρόταση, το Google Translate μεταφράζει άμεσα το κείμενο και το υπαγορεύει στον ξένο.

Μια ακόμη λειτουργία που απέκτησε το Translate ονομάζεται Word Lens. Με αυτό απλά εστιάζεις το κινητό πάνω από το κείμενο που θες να μεταφράσεις και άμεσα γίνεται η μετάφραση (επίδειξη). Αν και αυτό υπήρχε και παλιότερες εκδόσεις, πλέον δεν χρειάζεται να τραβήξεις φωτογραφία και να επιλέξεις το κείμενο για μετάφραση. Το Word Lens προς το παρόν υποστηρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα και Ισπανικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: