Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Αποκάλυψη Του Νέου Android M Θα Γίνει Στις 28 Μαΐου

Android M coming

Σύμφωνα με τα ποσοστά που έδωσε στην δημοσιότητα η Google της κάθε έκδοσης Android που κυκλοφορεί στην αγορά των Android συσκευών, το νεότερο Android 5.0 Lollipop ενσωματώνεται στο μόλις 10% των συσκευών, ενώ το πιο διαδεδομένο είναι το Android 4.4 KitKat με ποσοστό 39,8%. Ωστόσο η Google δουλεύει πάνω στην επόμενη έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού της, η οποία θα φέρει την κωδική ονομασία Android M και θα αποκαλυφθεί τη πρώτη μέρα του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O 2015, στις 28 Μαΐου.

Πληροφορίες σχετικά με αυτό δεν γνωρίζουμε, ωστόσο ακούγεται ότι το Android M θα φέρει την δύναμη του λογισμικού της Google στις επιχειρήσεις. Η εταιρία έχει καταφέρει να εισβάλει μέσω του Android σε πολλούς τομείς, από κινητά, tablets και smartwatches, μέχρι έξυπνες τηλεοράσεις, αυτοκίνητα και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το άνοιγμα και να επικεντρωθεί σε επαγγελματικούς χώρους. Επίσης φημολογείται ότι η Google θα δώσει επιτέλους την επιλογή για έλεγχο των αδειών που μπορούν να έχουν οι εφαρμογές που κατεβάζουμε – για παράδειγμα αν δεν θέλουμε το Facebook app να βλέπει τις επαφές μπορούμε να του απορρίψουμε την άδεια.

Πλήρης ενημέρωση σχετικά με το Android M στις 28 Μαϊού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: