Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Νέα Γραφεία Της Google Από Το Μέλλον

Η Google παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της οι οποίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και καινοτόμες. Η εταιρία προσέλαβε δύο από τους καλύτερους αρχιτέκτονες στον κόσμο για να τις σχεδιάσουν – τον Δανό Bjarke Ingels και τον Άγγλο Thomas Heatherwick.

Το νέο campus της Google δεν αποτελείται από τσιμεντένια κτήρια, αλλά από γυάλινους ‘θόλους’ που κατασκευάζονται από διάφορα δομικά υλικά. Χάρη σε αυτή τη διάταξη, η αναβάθμιση και η επέκταση των χτισμάτων γίνεται μέσα σε λίγες ώρες μέσω μικρών γερανών και ρομπότ. Επιπλέον, τα κτήρια θα ενσωματώνουν ένα «υψηλής τεχνολογίας σύστημα σκίασης» για να τα κρατάει δροσερά το καλοκαίρι.

Η εταιρία αγαπάει τη φύση, οπότε τα νέα γραφεία που οραματίζεται είναι φιλικά προς αυτήν. Θα υπάρχουν μεγάλοι χώροι με δέντρα και φυτά, οι θέσεις παρκαρίσματος των αυτοκινήτων των υπαλλήλων θα είναι υπόγειες, θα κατασκευαστούν πάρκα και θα υπάρχουν ακόμα και μέσα στα κτήρια δρόμοι για τους ποδηλάτες. Μέσα στα κτήρια θα υπάρχουν επίσης εστιατόρια, χώρος για γιόγκα και χώροι για άλλες δραστηριότητες.

Η εταιρία παραδέχεται ότι ακόμα δεν έχει την απαραίτητη τεχνολογία για να υλοποιήσει αυτά που σχεδίασε και δεν ξέρει καν πότε θα γίνουν. Μέχρι να γίνουν μπορείτε να δείτε εικόνες και το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε πως θα μοιάζουν οι εγκαταστάσεις. Να σημειώσουμε ότι θέλουν να γίνουν σε μια περιοχή του Mountain View όπου υπάρχουν ήδη άλλα κτήρια και θα καλύπτουν συνολικά 315,870.336 m2.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: