Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

goTenna, Η Προσωπική Σου Κεραία Τηλεφώνου Για Σήμα Παντού

goTenna

Το goTenna υπόσχεται να γίνει το #1 gadget για όσους βρίσκονται σε περιοχές χωρίς κάλυψη δικτύου καθώς μπορεί να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο όπου και αν είναι ο χρήστης. Ιδιαίτερο χρήσιμο θα το βρουν όσοι κάνουν ορειβασία ή κατασκηνώνουν σε απομακρυσμένα μέρη.

Η συσκευή ουσιαστικά πρόκειται για μια προσωπική κεραία με εμβέλεια 80 χιλιομέτρων. Δημιουργώντας ένα (ad hoc) δίκτυο, συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth και του προσφέρει τη δυνατότητα να στείλει μηνύματα σε άλλους με δυνατότητα επισήμανσης της τοποθεσίας του χάρη στο ενσωματωμένο GPS. Για αυτό απαιτείται η ειδική εφαρμογή της συσκευής και για όσους ανησυχούν για την ασφάλειά τους, το goTenna υπόσχεται κρυπτογράφηση των όσων στέλνονται.

Ο μόνος περιορισμός σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι το γεγονός ότι για να γίνει η παράδοση των μηνυμάτων απαιτείται και ο παραλήπτης να έχει ένα goTenna και να βρίσκεται μέσα στα 80 χιλιόμετρα που μπορεί να καλύψει το gadget. Άμα βρίσκονται πολλά άτομα στην περιοχή με goTenna μπορεί να γίνει αποστολή μηνύματος σε όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν τη συσκευή με $149.99 (€110,90) από την επίσημη ιστοσελίδα της. Αργότερα θα πωλείται στα $299.99 (€221,81).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: