Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αναζήτηση Δημοσιεύσεων Και Σχολιών Στο Facebook Graph Search

Facebook Graph Search Post

Το Facebook Graph Search είναι η μηχανή αναζήτησης του Facebook και τώρα η εταιρία το βελτιώνει φέρνοντάς του νέες δυνατότητες στους χρήστες για περισσότερα αποτελέσματα και ακριβές αναζήτηση αυτών που ψάχνουν.

Το Graph Search απέκτησε την δυνατότητα αναζήτησης σε δημοσιεύσεις και σχόλια. Έτσι αν ψάχνεις να βρεις τι λένε οι φίλοι σου για μια τηλεοπτική σειρά απλά γράφεις ‘Posts about Dancing with the Stars by my friends’ και εμφανίζει τα posts που έγιναν από φίλους και περιλαμβάνουν τη φράση ‘Dancing with the Stars.’ Επιπλέον μπορεί να γίνει αναζήτηση για δημοσιεύσεις σε περιοχή (πχ Posts Written at Athens) ή κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (πχ Prosts from last week).

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στη μηχανή αναζήτησης σιγά-σιγά όσο περνάνε οι μέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: