Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Blackberry Σταματάει Την Υπηρεσία BBM Music Απο Τον Ιούνιο

BBM Music

Μπορεί η μουσική υπηρεσία της Blackberry, γνωστή ως BBM Music, να υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο, φαίνεται όμως ότι η Καναδική εταιρεία αποφάσισε να την τερματίσει. Όπως ενημέρωσε τους συνδρομητές της, από τις 2 Ιουνίου η υπηρεσία παύει να υπάρχει, με τον Απρίλιο να είναι ο τελευταίος μήνας χρέωσης για τους χρήστες.

Για όσους δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, θα πρέπει να ξέρουν ότι δίνει την δυνατότητα να κρατήσεις έως και 50 τραγούδια απο μία μεγάλη λίστα τραγουδιών και να την ακούσεις μαζί με τους φίλους σου. Από τον Μάιο η εφαρμογή θα αποκτήσει ένα γκρίζο περιβάλλον μετατρέποντας την εφαρμογή ακατάλληλη για χρήση. Βέβαια υπάρχει και το Rdio για το οποίο η Blackberry δίνει δωρεάν συνδρομή για 30 ημέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: