Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H HTC λανσάρει την υπηρεσία Watch για τα Mango τηλέφωνα

H HTC λάνσαρε σήμερα την υπηρεσία Watch και στα Windows Phone με Mango. Το Watch είναι μία υπηρεσία η οποία επιτρέπει στο χρήστη να νοικιάσει, να αγοράσει, ή να δει το trailer μιας ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς (VOD) μέσω ενός online καταστήματος και από διάφορες κατηγορίες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αρχικά είχε αναπτυχθεί για το HTC Flyer, αργότερα για τα πιο πρόσφατα high-end smartphones της HTC με Android και τώρα ήρθε για τα Mango.

Το Watch μπορούμε να το βρούμε στο Marketplace του Windows Phone ή του Zune και για τα Mango μόνο. Όμως, εφόσον η εταιρία (και καμία άλλωστε) δεν έχει κάνει διαθέσιμο το 7.5 στο κοινό, δεν μπορούμε να το κατεβάσουμε.

Το ερώτημα είναι πως θα ανταγωνιστεί το Zune της Microsoft αφού αν αγοράσουμε κάποια ταινία ή σειρά της τηλεόρασης μπορούμε να τη δούμε και στο κινητό μας, και σε κάθε υπολογιστή με Windows και στο Xbox 360 χωρίς να χρειαστεί αγορά ξανά και ξανά. Ίσως προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά ή πρόσβαση σε περιοχές που το Zune δεν έχει. Απάντηση σε αυτά θα πάρουμε το φθινόπωρο – την εποχή που έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του Windows Phone 7.5 Mango για όλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: