Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Samsung Ανακοίνωσε Την Υπηρεσία Discovery Για Smart TV

Samsung TV Discovery

Η Samsung θα παρουσιάσει στην MWC την επόμενη βδομάδα την υπηρεσία Discovery. Η υπηρεσία θα βοηθάει τους χρήστες να βρίσκουν ζωντανό περιεχόμενο στην τηλεόραση αλλά και βίντεο σε πραγματικό χρόνο και οι προτάσεις θα βασίζονται στις τηλεοπτικές συνήθειες του χρήστη. Η Samsung είπε οτι η υπηρεσία θα λειτουργήσει σε Smart TV και κινητά συλλέγοντας πληροφορίες απο το YouTube και θα προτείνει βίντεο ανάλογα με αυτά που βλέπουν. Θα μπορείς ακόμα να μοιράζεσαι αυτό που βλέπεις με φίλους στα κοινωνική δίκτυα. Κάνοντας την υπηρεσία διαθέσιμη σε διάφορες συσκευές επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του περιεχόμενου από την συσκευή στην τηλεόραση. Η TV Discovery θα γίνει διαθέσιμη στην Νότια Κορέα, στις ΗΠΑ και άλλες 14 χώρες το πρώτο τρίμηνο του 2013 και στα κινητά το 2ο τρίμηνο του 2013.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: