Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Samsung Δεν Αφήνει Το Android Για Το Tizen OS

Tizen Dev Phone

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Sasmung είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το Android έχει ανοδική πορεία και το αντίθετο. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την Κορεάτικη εταιρεία από το να αναπτύσσει και να δουλέψει σε άλλες πλατφόρμες όπως το Tizen και το Bada. Παρόλα αυτά όμως, σύμφωνα με τον αναλυτή Rory Maher, δεν υπάρχει περίπτωση η Samsung να αφήσει το Android για το Tizen και ότι αυτό θα πάρει μικρή προσοχή από την εταιρεία. Στην MWC φέτος υπήρξαν φήμες ότι το λειτουργικό Bada θα ενσωματωθεί στο Tizen και ότι η Samsung θα ανακοινώσει κινητά με το συγκεκριμένο λογισμικό. To Bada όμως κατέλαβε μόνο το 3% στην αγορά από τα μέσα του 2010 που ξεκίνησε. Και δεν είναι σίγουρο ότι με το Tizen θα τα πήγαινε καλύτερα από το Bada. Για αυτό η Sammy δεν το διακινδυνεύει. Παρόλα αυτά υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε να δει κάτι το διαφορετικό. Για αυτούς από ότι γνωρίζουμε οι κατασκευαστές θα κυκλοφορήσουν κινητά με Tizen για την αγορά της Ασίας μέσα στο έτος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: